s

s

maanantai 5. joulukuuta 2016

SNÄPPIKUULUMISIA


Genetiikka. Ihan niinku oltais palattu preklinikkaan. Kaksi viikkoa pitkiä päiviä, paljon työtä, esitelmiä ja protokollia, Biomeedikumilla. Kaikesta huolimatta pakko myöntää, että aihe olikin loppujen lopuksi aika mielenkiintoista! Nyt kurssi on jo takanapäin tulevan perjantain tenttiä lukuun ottamatta. 


Lounasta aina niin ihanassa Aparaatissa. // Gilmoren tyttöjen fanina odotin kuin kuuta nousevaa noita uusia jaksoja. Ja voi sitä onnen päivää kun ne vihdoin ilmestyi. En kuitenkaan harmi kyllä ehtinyt pitää GG-maratonia, sillä... 


...meillä oli samana päivänä Ekvaator-pidu eli puolivälin bileet (vähän myöhässä tosin) virolaisten opiskelijakollegoiden kanssa! Seuraavana päivänä vielä perään TaSLOn ysäriteemaiset pikkujoulut, huh. Ehkä siinä oli nyt hetkeksi tarpeeksi juhlintaa. // Samalla viikolla käytiin Terveydenhuolto.comin järjestämällä illallisella Wernerissä kuuntelemassa etälääketieteestä ja Uudessa-Seelannissa työskentelystä. (Kuulosti muutes aika jännältä...)


Tyräesitelmän valmistelua yleiskirurgian kurssille viime lauantaina. Tänään oli mun vuoro esitelmöidä, ja nyt alkaa kuulkaa kouluvelvollisuudet käydä vähiin - enää se genetiikan tentti ennen joulua! // Vessaselfie Biomeedikumilla. Koska long time no selfie.


Mulla oli viime viikonloppuna mun kummit kylässä, joten turreiltiin oikein urakalla. Käytiin Ahhaa-keskuksessa ja joulumarkkinoilla, ihasteltiin Raekojan jouluvaloja ja syötiin hyvin. Tultiin lopputulokseen, et mun ei tartte tällä viikolla enää tulla bussilla sairaalalta kotiin kun voin pyöriä koko matkan alamäkeen.


Ekat joululahjat on jo avattu, oon ollut selkeästi superkilttinä! Joulukalenterin sain kaverilta ja sitä oon nyt availlut niin, että mun jouluaatto on 16.12. Lennetään perheen kanssa 17.12. Jenkkeihin(!!!) lomalle, joten mä lähen täältä muuta luokkaa vähän aiemmin ja teen kirran tentin sitten tammikuussa. Gaaah en malta oottaa, että päästään lämpimään. Mennään siis viikoksi Westoniin ja viikoksi Orlandoon, mut vuokrataan auto ja aiotaan ajella sillä vähän sinne sun tänne. Jos teillä on mitään vinkkejä Floridaan niin antakaa tulla!!


Löydyn snapchatista nimellä annisuzana.

2 kommenttia: